×
Home Nieuws Livescore

Frenkie de Jong optimistisch over fitheid voor EK-start

Frenkie de Jong optimistisch over fitheid voor EK-start
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zaterdag 8 juni 2024 21:08 uur

Frenkie de Jong blijft hoopvol dat hij op tijd fit zal zijn voor de aftrap van het Europees Kampioenschap voetbal. De 27-jarige middenvelder deelde afgelopen zaterdag een update over zijn enkelblessure tijdens een optreden op het SBS-programma Wij Houden van Oranje. De Jong, die momenteel speelt voor FC Barcelona, heeft de afgelopen weken hard gewerkt aan zijn herstel om zijn plaats in het Nederlands elftal veilig te stellen voor het EK.

De blessure van De Jong heeft de fans van Oranje en de technische staf van het nationale team bezorgd gemaakt, aangezien hij een sleutelspeler is in het team. De middenvelder heeft een belangrijke rol gespeeld in de kwalificatiecampagne van Nederland voor het EK en wordt gezien als een van de sterspelers van het team. Zijn afwezigheid zou een groot gemis zijn voor het Nederlands elftal tijdens het toernooi.

Ondanks de zorgen rond zijn blessure blijft Frenkie de Jong positief en vastberaden om op tijd fit te zijn voor het EK. Hij werkt nauw samen met het medische team van FC Barcelona en de medische staf van Oranje om zijn herstelproces te versnellen. De Jong is vastbesloten om alles op alles te zetten om zijn droom om te schitteren op het Europese podium waar te maken en zijn land te vertegenwoordigen op het hoogste niveau.