×
Home Nieuws Livescore

Ajax en PSV strijden om Belgisch toptalent Jorthy Mokio

Ajax en PSV strijden om Belgisch toptalent Jorthy Mokio
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 8 juni 2024 20:32 uur

Ajax en PSV strijden nog altijd om de handtekening van het veelbelovende Belgische talent Jorthy Mokio. Volgens verslaggever Matteo Moretto van Relevo zijn de Nederlandse topclubs vastberaden om de jonge speler aan zich te binden. Opvallend genoeg lijkt FC Barcelona nu niet langer in beeld te zijn voor Mokio, wat de concurrentiestrijd tussen Ajax en PSV verder verhit.

Mokio, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en doelgerichtheid, heeft de aandacht getrokken van verschillende Europese topclubs. Ajax en PSV hebben echter de beste papieren om de handtekening van het talent te bemachtigen, met beide clubs die vastbesloten zijn om hem naar de Eredivisie te halen.

De interesse van Ajax en PSV in Mokio onderstreept de ambities van beide clubs om te blijven investeren in jong talent en te strijden om de toppositie in het Nederlandse voetbal. Met de concurrentie van FC Barcelona nu naar de achtergrond verdwenen, lijkt het erop dat de strijd om Mokio's handtekening tussen de Nederlandse grootmachten zal worden beslecht. Voetbalfans zullen met spanning uitkijken naar de ontwikkelingen rondom dit veelbelovende talent en welke club uiteindelijk als winnaar uit de bus zal komen.