×
Home Nieuws Livescore

Ajax volgt ontwikkelingen Francisco Conceição met doorverkooppercentage afspraak.

Ajax volgt ontwikkelingen Francisco Conceição met doorverkooppercentage afspraak.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 8 juni 2024 18:24 uur

Ajax houdt nauwlettend de ontwikkelingen rondom de talentvolle Francisco Conceição in de gaten. De club uit Amsterdam heeft slim onderhandeld en een doorverkooppercentage weten te bedingen voor het geval de Portugese aanvaller in de toekomst wordt overgedragen aan een andere club, zo meldt Voetbal International.

Conceição, die momenteel speelt voor FC Porto, heeft de aandacht getrokken van verschillende topclubs in Europa vanwege zijn indrukwekkende prestaties op het veld. Ajax, bekend om zijn talentvolle scouting en ontwikkeling van jonge spelers, ziet in de 18-jarige aanvaller een potentiële versterking voor de toekomst.

Met het bedingen van een doorverkooppercentage toont Ajax aan dat het niet alleen investeert in het heden, maar ook vooruitkijkt naar mogelijke successen op de lange termijn. Door deze slimme zet kan de club financieel profiteren van de groei en eventuele transfer van Conceição naar een andere club in de toekomst.

De supporters van Ajax zullen ongetwijfeld uitkijken naar de verdere ontwikkelingen rondom Francisco Conceição en hopen dat de jonge aanvaller zijn talent blijft tonen en wellicht ooit het rood-witte shirt van de Amsterdammers zal dragen. Ajax blijft alert op de transfermarkt en zet stappen om zich te versterken met spelers die passen bij de ambitie en visie van de club.