×
Home Nieuws Livescore

Lazio wil Calvin Stengs en stuurt bod naar Feyenoord

Lazio wil Calvin Stengs en stuurt bod naar Feyenoord
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 8 juni 2024 14:32 uur

Het Italiaanse Corriere dello Sport meldt dat SS Lazio nog steeds grote interesse heeft in Calvin Stengs, de talentvolle Nederlandse voetballer. De Romeinse club is vastbesloten om de aanvaller aan te trekken en is van plan om binnenkort een officieel bod uit te brengen bij de leiding van Feyenoord.

Stengs, die momenteel bij AZ speelt, heeft de aandacht getrokken van verschillende Europese clubs vanwege zijn indrukwekkende prestaties op het veld. Lazio ziet in de jonge speler een waardevolle aanwinst voor hun team en is bereid om serieus te onderhandelen om hem naar de Serie A te halen.

De transfergeruchten rond Stengs zorgen voor opwinding bij zowel de fans van Lazio als Feyenoord. Het is nog niet bekend hoe de Rotterdamse club zal reageren op het aanstaande bod van de Italiaanse grootmacht, maar de onderhandelingen beloven spannend te worden. Zal Stengs binnenkort zijn talenten in de Italiaanse competitie laten zien, of blijft hij toch trouw aan de Eredivisie? De komende dagen zullen meer duidelijkheid brengen over de toekomst van deze veelbelovende voetballer.