×
Home Nieuws Livescore

Lars Friis verlaat Feyenoord voor hoofdtrainerschap bij Sparta Praag.

Lars Friis verlaat Feyenoord voor hoofdtrainerschap bij Sparta Praag.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 8 juni 2024 13:48 uur

In een verrassende wending in de voetbalwereld heeft Lars Friis besloten om niet de assistent te worden van Brian Priske bij Feyenoord. Het Deense BOLD meldt dat de huidige assistent-coach een contract zal tekenen als hoofdtrainer bij Sparta Praag. Deze onverwachte stap markeert een nieuwe fase in de carrière van Friis, die nu de kans krijgt om zijn stempel te drukken als hoofdverantwoordelijke bij de Tsjechische club.

Friis, die eerder samenwerkte met Priske, heeft de kans gegrepen om zijn eigen weg te volgen en een leidende rol op zich te nemen bij Sparta Praag. Zijn ervaring als assistent zal ongetwijfeld van onschatbare waarde zijn in zijn nieuwe functie als hoofdtrainer. De Deense coach staat voor een uitdagende taak om het team naar succes te leiden en zijn eigen visie op het spel te implementeren.

De beslissing van Friis om Feyenoord te verlaten en voor Sparta Praag te kiezen, heeft de voetbalwereld verrast en heeft geleid tot speculatie over de toekomst van beide clubs. Met zijn nieuwe rol als hoofdtrainer zal Friis ongetwijfeld een frisse wind laten waaien door Sparta Praag en zijn stempel drukken op het team. Het is nu afwachten hoe deze nieuwe uitdaging zich zal ontvouwen en welke successen Friis zal behalen in zijn nieuwe rol.