×
Home Nieuws Livescore

Van Praag onthult: Ajax niet geïnteresseerd in Spertsyan

Van Praag onthult: Ajax niet geïnteresseerd in Spertsyan
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 8 juni 2024 13:08 uur

In een recente uitzending van NH Sportcafé op 8 juni heeft Michael van Praag, voorzitter van de raad van commissarissen van Ajax, duidelijk gemaakt dat de club geen interesse heeft in Eduard Spertsyan. Tijdens zijn gastoptreden benadrukte Van Praag dat Ajax absoluut niet van plan is om de Russische speler aan te trekken. De geruchten over een mogelijke transfer van Spertsyan naar Amsterdam lijken dus voorlopig van de baan te zijn.

Wat betreft de speculaties rondom Wout Weghorst en een mogelijke overstap naar Ajax, hield Van Praag de lippen stijf op elkaar. De voorzitter van de rvc van Ajax wilde weinig loslaten over de interesse van de club in de Nederlandse spits. Het blijft dus vooralsnog onduidelijk of Ajax daadwerkelijk bezig is met het aantrekken van Weghorst en of er concrete onderhandelingen gaande zijn.

Met deze uitspraken van Michael van Praag lijkt Ajax dus duidelijkheid te scheppen over hun transferplannen voor de aankomende periode. Fans en volgers van de club zullen met spanning afwachten hoe de selectie van Ajax zich verder zal ontwikkelen en welke spelers uiteindelijk de overstap zullen maken naar de Johan Cruijff ArenA.