×
Home Livescore

Napoli biedt 35 miljoen voor Feyenoord-spits Santiago Gimenez

Napoli biedt 35 miljoen voor Feyenoord-spits Santiago Gimenez
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 8 juni 2024 11:32 uur

Napoli heeft naar verluidt interesse getoond in de talentvolle spits Santiago Gimenez van Feyenoord. Volgens bronnen uit Italië heeft de Italiaanse club een openingsbod van maar liefst 35 miljoen euro neergelegd voor de Argentijnse aanvaller. De 21-jarige Gimenez heeft dit seizoen indruk gemaakt met zijn doelpunten en technische vaardigheden, waardoor hij de aandacht heeft getrokken van verschillende Europese topclubs.

Feyenoord staat voor een lastige beslissing nu Napoli concrete interesse heeft getoond in Gimenez. De Rotterdamse club zal moeten afwegen of het bod van 35 miljoen euro voldoende is om hun sterspeler te laten gaan, of dat ze vasthouden aan hun talent en hem willen behouden voor de Eredivisie. Gimenez zelf zal ongetwijfeld vereerd zijn met de belangstelling van Napoli en zal mogelijk openstaan voor een overstap naar de Serie A om zijn carrière verder te ontwikkelen.

De transfergeruchten rondom Santiago Gimenez zullen ongetwijfeld de komende dagen blijven toenemen, met fans die gespannen afwachten op een definitieve beslissing van Feyenoord en Napoli. De jonge spits heeft laten zien dat hij over het potentieel beschikt om op het hoogste niveau te presteren, en een transfer naar een club als Napoli zou een grote stap voorwaarts kunnen betekenen in zijn loopbaan. Het is nu aan de betrokken partijen om tot een overeenkomst te komen en te bepalen wat de toekomst zal brengen voor Santiago Gimenez.