×
Home Nieuws Livescore

Juventus zet druk op Atalanta voor transfer Koopmeiners.

Juventus zet druk op Atalanta voor transfer Koopmeiners.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 8 juni 2024 11:16 uur

Juventus zet alles op alles om Teun Koopmeiners naar Turijn te halen en blijft aandringen bij Atalanta op een mogelijke transfer. De Italiaanse grootmacht is naar verluidt bereid om maar liefst drie van hun eigen spelers in de deal te betrekken om de club uit Bergamo te overtuigen. Koopmeiners, de talentvolle Nederlandse middenvelder, heeft indruk gemaakt met zijn prestaties bij AZ en staat hoog op het verlanglijstje van Juventus.

De Oude Dame ziet in Koopmeiners een waardevolle toevoeging aan hun selectie en is vastbesloten om hem binnen te halen. Door meerdere spelers in de deal te betrekken, hoopt Juventus Atalanta te overtuigen om de transfer mogelijk te maken. De onderhandelingen tussen de twee clubs zijn naar verluidt in volle gang en er wordt verwacht dat er binnenkort meer duidelijkheid zal komen over de toekomst van Koopmeiners.

Voor Atalanta is het een lastige beslissing om Koopmeiners te laten gaan, gezien zijn belangrijke rol in het team. Echter, met de interesse van Juventus en de mogelijkheid om drie spelers in ruil te ontvangen, zal de club uit Bergamo serieus moeten overwegen of een transfer van Koopmeiners in hun voordeel is. De komende dagen zullen cruciaal zijn in de onderhandelingen tussen Juventus en Atalanta, waarbij de toekomst van Teun Koopmeiners op het spel staat.