×
Home Nieuws Livescore

Jorrel Hato onder de indruk van 'gekke' Marseille-uit

Jorrel Hato onder de indruk van 'gekke' Marseille-uit
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 8 juni 2024 09:32 uur

Jorrel Hato, de jonge verdediger van Ajax, heeft onlangs onthuld dat de uitwedstrijd tegen Olympique Marseille een van de meest memorabele ervaringen van zijn afgelopen seizoen was. De achttienjarige talentvolle speler beschreef de sfeer in het Stade Vélodrome als ronduit 'gek'. Tijdens de wedstrijd werd Hato diep onder de indruk van de passie en intensiteit die de fans van de Franse club tentoonspreidden.

Het bezoek aan Marseille bleek een eyeopener voor de opkomende verdediger, die nog relatief nieuw is in het professionele voetbal. De ambiance en energie in het stadion hebben een blijvende indruk op hem achtergelaten en hebben zijn liefde voor het spel verder aangewakkerd. Hato benadrukte dat dergelijke ervaringen hem helpen groeien als speler en hem motiveren om zijn vaardigheden te blijven ontwikkelen.

Als jonge speler bij een topclub als Ajax is Jorrel Hato gewend aan grote wedstrijden en intense momenten, maar de confrontatie met Olympique Marseille heeft hem op een unieke manier geraakt. De tiener kijkt met bewondering terug op de passie van de supporters en de atmosfeer die hen omringde tijdens het duel. Deze ervaring zal ongetwijfeld een blijvende plek hebben in de herinneringen van de veelbelovende verdediger en hem inspireren om nog meer te bereiken in zijn carrière.