×
Home Nieuws Livescore

Westerveld haalt herinneringen op aan Priske bij Portsmouth

Westerveld haalt herinneringen op aan Priske bij Portsmouth
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 8 juni 2024 09:08 uur

Voormalig doelman Sander Westerveld heeft onlangs herinneringen opgehaald aan zijn tijd met aanstaand Feyenoord-trainer Brian Priske. De twee voetballers deelden kortstondig het veld bij het Engelse Portsmouth in 2005. Westerveld, die bekend staat om zijn succesvolle carrière bij clubs als Liverpool en Real Sociedad, kijkt met warme gevoelens terug op de periode dat hij en Priske samen speelden.

In een recent interview benadrukte Westerveld de professionele en persoonlijke kwaliteiten van Priske. De Nederlander prees de toewijding en vastberadenheid van de Deense trainer, die destijds indruk op hem maakte. "Brian was een echte teamspeler en een harde werker op het veld. Zijn leiderschap en positieve instelling waren aanstekelijk voor het hele team," aldus Westerveld.

De hernieuwde band tussen Westerveld en Priske, nu in de hoedanigheid van trainer en oud-speler, belooft interessante ontwikkelingen voor Feyenoord. Met Priske aan het roer en Westerveld mogelijk betrokken bij de club op een of andere manier, kunnen fans uitkijken naar een frisse wind en nieuwe perspectieven binnen de Rotterdamse voetbalclub. Het is duidelijk dat de connectie tussen de twee voormalige teamgenoten een solide basis vormt voor een succesvolle samenwerking in de toekomst.