×
Home Livescore

Meesterscout Piet de Visser onder de indruk van Frimpong

Meesterscout Piet de Visser onder de indruk van Frimpong
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zaterdag 8 juni 2024 08:48 uur

Tijdens de recente oefeninterland tussen Nederland en Canada heeft voetbalscout Piet de Visser zijn bewondering uitgesproken voor de jonge talentvolle verdediger Jeremie Frimpong. De ervaren meesterscout, bekend om zijn eigen voetbalacademie in Ghana, was onder de indruk van de prestaties van Frimpong tijdens het duel. De Visser merkte op dat de gehele Nederlandse aanvalslinie Ghanese roots heeft, wat volgens hem een interessante dynamiek toevoegt aan het team.

Echter, ondanks zijn lof voor Frimpong, was De Visser minder enthousiast over de prestaties van Memphis Depay en Brian Brobbey tijdens de wedstrijd. De ervaren scout, die bekend staat om zijn scherpe oog voor talent, zag ruimte voor verbetering bij de twee spelers. Hoewel Depay en Brobbey ongetwijfeld over potentieel beschikken, benadrukte De Visser dat er nog werk aan de winkel is om hun spel naar een hoger niveau te tillen.

Met zijn jarenlange ervaring en expertise in de voetbalwereld blijft Piet de Visser een belangrijke stem in het scouten en ontwikkelen van talent. Zijn kritische blik en oprechte waardering voor spelers zoals Jeremie Frimpong dragen bij aan het voortdurende streven naar succes en vernieuwing binnen het Nederlandse voetbal.