×
Home Livescore

Sturing waarschijnlijk trouw aan Vitesse, clubliefde onbetwistbaar

Sturing waarschijnlijk trouw aan Vitesse, clubliefde onbetwistbaar
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 8 juni 2024 08:32 uur

Edward Sturing lijkt voorlopig nog aan Vitesse verbonden te blijven. De voormalige interim-trainer van het afgelopen seizoen heeft aangegeven dat hij vastbesloten is om zijn club door dik en dun te blijven steunen. In een interview met de Gelderlander benadrukte Sturing zijn sterke band met Vitesse en zijn onwankelbare toewijding aan de club.

Na een succesvolle periode als interim-trainer, waarin hij Vitesse naar een stabiele positie in de Eredivisie leidde, is Sturing vastberaden om zijn bijdrage te blijven leveren. Zijn passie voor de club en zijn verlangen om te helpen zijn duidelijk voelbaar in zijn woorden. De supporters van Vitesse kunnen dan ook opgelucht ademhalen, wetende dat Sturing hoogstwaarschijnlijk aan boord blijft.

Hoewel er nog geen officiële aankondiging is gedaan over de toekomst van Sturing bij Vitesse, lijkt het er sterk op dat de club en de trainer op dezelfde golflengte zitten. Met zijn ervaring en toewijding zou Sturing een waardevolle aanwinst blijven voor Vitesse, zowel op als naast het veld. De fans kunnen zich verheugen op een voortzetting van de samenwerking tussen Sturing en de club waar hij zijn hart aan heeft verpand.