×
Home Nieuws Livescore

Demy de Zeeuw prijst Frimpong's 'Oranje-DNA' bij Oranjezomer

Demy de Zeeuw prijst Frimpong's 'Oranje-DNA' bij Oranjezomer
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 8 juni 2024 07:48 uur

Voormalig middenvelder Demy de Zeeuw heeft zijn bewondering uitgesproken voor de jonge verdediger Jeremie Frimpong. Tijdens een recente uitzending van De Oranjezomer liet De Zeeuw weten dat hij Frimpong ziet als een speler die het 'Oranje-DNA' in zijn spel belichaamt. De complimenten van De Zeeuw komen na de sterke prestaties van Frimpong bij zijn club en de positieve indruk die hij heeft achtergelaten in het Nederlandse voetbal.

Frimpong, die momenteel speelt voor Bayer Leverkusen, heeft de aandacht getrokken van De Zeeuw vanwege zijn stijl van spelen en zijn toewijding op het veld. De voormalig middenvelder gelooft dat Frimpong de kenmerkende Nederlandse speelstijl en mentaliteit vertegenwoordigt, wat hem in de ogen van De Zeeuw een waardevolle toevoeging maakt aan het nationale team.

Met zijn snelheid, technische vaardigheden en onverschrokkenheid in het verdedigen, heeft Frimpong indruk gemaakt op zowel fans als voetbalanalisten. De lof van De Zeeuw benadrukt de potentie en kwaliteiten van de jonge verdediger, die op zijn beurt vastberaden lijkt om zijn ontwikkeling voort te zetten en een blijvende impact te maken in het Nederlandse voetbal.