×
Home Nieuws Livescore

Demy de Zeeuw open voor Ajax-functie zonder deadline

Demy de Zeeuw open voor Ajax-functie zonder deadline
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 8 juni 2024 00:16 uur

Voormalig Ajax-middenvelder Demy de Zeeuw heeft laten weten dat hij openstaat voor een mogelijke functie bij zijn oude club. De Zeeuw, die momenteel actief is als ondernemer, heeft echter nog geen concrete termijn genoemd waarbinnen hij eventueel terug zou keren naar Ajax. De speculaties over De Zeeuw's toekomst bij de Amsterdammers worden verder aangewakkerd door Valentijn Driessen, die gelooft dat de voormalige middenvelder nu al een uitstekende kandidaat zou zijn voor de rol van algemeen directeur bij de club.

De Zeeuw, die tussen 2009 en 2011 deel uitmaakte van het succesvolle Ajax-team, heeft altijd een sterke band gehouden met de club. Zijn openheid voor een mogelijke functie bij Ajax zal dan ook zeker de aandacht trekken van de beleidsmakers binnen de club. Hoewel De Zeeuw momenteel zijn focus heeft liggen op zijn ondernemerschap, sluit hij een terugkeer naar de voetbalwereld zeker niet uit.

Valentijn Driessen, bekend sportjournalist, is van mening dat De Zeeuw de kwaliteiten bezit om een uitstekende algemeen directeur te zijn voor Ajax. Met zijn ervaring als profvoetballer en zijn ondernemerschap zou De Zeeuw volgens Driessen een waardevolle toevoeging zijn voor de club. De speculaties over De Zeeuw's mogelijke rol bij Ajax zullen ongetwijfeld de gemoederen bezighouden in de voetbalwereld, en het is afwachten of en wanneer De Zeeuw daadwerkelijk een rol zal gaan vervullen bij de Amsterdammers.