×
Home Nieuws Livescore

Briljante goal Davy van den Berg zet PEC Zwolle op voorsprong tegen Almere City!

Briljante goal Davy van den Berg zet PEC Zwolle op voorsprong tegen Almere City!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 2 september 2023 17:16 uur

In de meest recente speelronde van de Eredivisie heeft zich een waar spektakelstuk afgespeeld. Het doelpunt van het weekend is namelijk al gevallen, en wat voor een doelpunt! Davy van den Berg, spelend voor PEC Zwolle, heeft op zaterdagmiddag tijdens de wedstrijd tegen Almere City een ongelofelijk kunststukje laten zien.

Met een fenomenale actie wist Van den Berg zijn team op voorsprong te zetten. Op een manier die je nog nooit eerder hebt gezien, nam de middenvelder de bal met zijn borst aan en volleerde hij deze vervolgens met een verbluffende precisie in de kruising. De doelman van Almere, Nordin Bakker, stond erbij en keek ernaar, volstrekt kansloos tegen dit indrukwekkende schot.

PEC Zwolle, dat vorige week al een overwinning behaalde tegen FC Utrecht, lijkt opnieuw op weg naar een positief resultaat. Met dit doelpunt heeft Van den Berg niet alleen zijn team, maar ook het hele publiek versteld doen staan. Het is pas de vierde speelronde van de Eredivisie, maar nu al is dit doelpunt het gesprek van de dag. Een ware parel in het Nederlandse voetbal.