×
Home Nieuws Livescore

Solbakken juicht keuze Feyenoord voor Priske als trainer toe.

Solbakken juicht keuze Feyenoord voor Priske als trainer toe.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zaterdag 8 juni 2024 00:08 uur

Feyenoord heeft met de aanstelling van Brian Priske als nieuwe trainer een oude bekende van Stale Solbakken binnengehaald. De huidige bondscoach van Noorwegen is vol lof over de keuze van de Rotterdamse club. Solbakken en Priske hebben in het verleden samengespeeld en de band tussen de twee is altijd sterk gebleven.

Priske was eerder de assistent van Solbakken bij FC Kopenhagen en heeft daar indruk gemaakt met zijn tactisch inzicht en gedrevenheid. De Deense trainer staat bekend om zijn moderne speelstijl en zijn vermogen om jonge spelers te ontwikkelen. Dit zijn eigenschappen die Feyenoord goed kan gebruiken in de verdere ontwikkeling van het team.

Solbakken is ervan overtuigd dat Priske een waardevolle toevoeging zal zijn voor Feyenoord en kijkt uit naar de samenwerking. Met zijn ervaring als speler en coach op het hoogste niveau, en zijn bewezen successen in het verleden, heeft Priske alle ingrediƫnten in huis om een succesvolle trainer te worden in de Eredivisie. De supporters van Feyenoord kunnen dan ook rekenen op een frisse wind en nieuwe impulsen onder leiding van Priske.