×
Home Nieuws Livescore

Fábio Silva betreurt transfer naar Wolverhampton Wanderers.

Fábio Silva betreurt transfer naar Wolverhampton Wanderers.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 7 juni 2024 22:24 uur

Jonge Portugese spits Fábio Silva heeft openlijk toegegeven dat er één transfer is geweest die hij liever niet had gemaakt in zijn carrière. De talentvolle aanvaller, die momenteel nog steeds onder contract staat bij Wolverhampton Wanderers, heeft ondanks verschillende verhuurperiodes, waaronder een bij PSV, aangegeven dat hij spijt heeft van zijn overstap naar Engeland.

Silva, die bekend staat om zijn doelgerichtheid en technische vaardigheden, gaf aan dat hij graag in zijn thuisland Portugal was gebleven en daar zijn loopbaan had voortgezet. De spits, die op jonge leeftijd al indruk maakte in de Portugese competitie, had destijds liever niet de stap naar de Premier League gezet en had gehoopt op een andere route in zijn professionele voetbalcarrière.

Ondanks zijn onvrede over de bewuste transfer, blijft Fábio Silva vastberaden om het beste te maken van zijn situatie bij Wolverhampton Wanderers. De 19-jarige aanvaller is vastbesloten om zijn talent verder te ontwikkelen en zijn stempel te drukken op het Engelse voetbal. Fans en kenners zullen nauwlettend in de gaten houden hoe Silva zich verder zal ontwikkelen en of hij zijn ambities en potentieel alsnog kan waarmaken in de Premier League.