×
Home Nieuws Livescore

Bruggink: Ajax interesse in Weghorst, Twente wil spits

Bruggink: Ajax interesse in Weghorst, Twente wil spits
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 7 juni 2024 20:16 uur

Voormalig profvoetballer Arnold Bruggink is op de hoogte van de belangstelling van Ajax voor Wout Weghorst, maar lijkt er niet door verrast te zijn. Als technisch directeur van FC Twente heeft Bruggink zijn zinnen gezet op het aantrekken van de 31-jarige spits, maar beseft dat dit geen gemakkelijke opgave zal zijn.

Bruggink, die bekend staat om zijn strategisch inzicht en vastberadenheid, ziet Weghorst als een waardevolle aanwinst voor FC Twente. De ervaren spits zou een belangrijke rol kunnen spelen in het team en bijdragen aan het behalen van sportieve successen. Echter, Bruggink is zich er terdege van bewust dat de concurrentie hevig is en dat het niet eenvoudig zal zijn om Weghorst naar Enschede te halen.

Met Ajax als potentiële concurrent voor de handtekening van Weghorst, zal Bruggink alle zeilen moeten bijzetten om de spits te overtuigen voor FC Twente te kiezen. De technisch directeur staat voor een uitdagende taak, maar met zijn vastberadenheid en passie voor het spel, is hij vastbesloten om er alles aan te doen om Weghorst naar de club te halen. De komende periode zal cruciaal zijn in de onderhandelingen en het is duidelijk dat Bruggink tot het uiterste zal gaan om zijn doel te bereiken.