×
Home Nieuws Livescore

Jamie Vardy verlengt contract bij Leicester tot 2025.

Jamie Vardy verlengt contract bij Leicester tot 2025.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 7 juni 2024 18:16 uur

Jamie Vardy blijft trouw aan Leicester City en heeft zijn verbintenis met de club verlengd tot de zomer van 2025. De ervaren 37-jarige spits zal daardoor ook volgend seizoen te bewonderen zijn in de Premier League, waar Leicester City na een succesvolle promotiecampagne weer zal schitteren. Vardy, die bekend staat om zijn scherpe doelgerichtheid en onvermoeibare inzet, is een belangrijke speler voor het team en zijn contractverlenging zal ongetwijfeld de fans van The Foxes verheugen.

Met zijn beslissing om bij Leicester City te blijven, toont Jamie Vardy zijn loyaliteit aan de club waar hij al vele successen heeft behaald. Als topscorer en boegbeeld van het team is Vardy een onmisbare schakel in de aanvalslinie van Leicester City. Zijn verlengde contract tot 2025 is dan ook goed nieuws voor zowel de club als de supporters, die kunnen blijven genieten van zijn doelpunten en tomeloze inzet.

De terugkeer van Jamie Vardy in de Premier League met Leicester City belooft een spannend en boeiend seizoen voor de fans. Met zijn scherpte voor het doel en zijn vermogen om belangrijke doelpunten te maken op cruciale momenten, zal Vardy opnieuw een sleutelrol spelen in de jacht van Leicester City op succes in de competitie. De fans kunnen zich verheugen op nog meer memorabele momenten en doelpunten van de ervaren spits in het komende seizoen.