×
Home Nieuws Livescore

Manchester United nadert beslissing over toekomst Erik ten Hag

Manchester United nadert beslissing over toekomst Erik ten Hag
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 7 juni 2024 17:00 uur

Manchester United heeft de afgelopen periode intensief gewerkt aan de seizoensanalyse, waarbij de toekomst van Erik ten Hag nauwlettend in de gaten wordt gehouden. Volgens bronnen van Sky Sports nadert dit proces zijn voltooiing en bevindt het zich momenteel in de laatste fase. Dit betekent dat er mogelijk al binnenkort meer duidelijkheid kan komen over de positie van de Nederlandse manager bij de club.

Ten Hag, die momenteel nog aan het roer staat bij Ajax, wordt al geruime tijd in verband gebracht met een mogelijke overstap naar de Engelse topclub. Zijn succesvolle werk in Amsterdam heeft de aandacht getrokken van verschillende grote clubs in Europa, waaronder Manchester United. De fans van de club zijn dan ook in afwachting van het definitieve besluit omtrent de toekomst van de coach.

Hoewel er nog geen officiële bevestiging is gegeven door Manchester United, groeit de speculatie rondom de mogelijke aanstelling van Ten Hag als nieuwe manager van de club. Met de naderende afronding van de seizoensanalyse lijkt een beslissing in deze kwestie steeds dichterbij te komen. Het is dan ook een spannende tijd voor zowel de supporters als de betrokkenen bij de club, die vol verwachting uitkijken naar wat de toekomst zal brengen voor Erik ten Hag en Manchester United.