×
Home Nieuws Livescore

PSV onthult standbeeld van fan Guus Meeuwis

PSV onthult standbeeld van fan Guus Meeuwis
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 7 juni 2024 15:08 uur

PSV onthult op vrijdag een gloednieuw standbeeld voor het iconische Philips Stadion. Het Nederlandse kampioensteam heeft besloten om zanger Guus Meeuwis, een gepassioneerde fan van de club uit Eindhoven, te vereeuwigen in brons. Het standbeeld is een eerbetoon aan de hechte band tussen de populaire artiest en de voetbalclub.

Guus Meeuwis, bekend van hits als "Brabant" en "Het is een nacht", is al jarenlang een fervent supporter van PSV. Zijn liefde voor de club en de stad Eindhoven is onmiskenbaar en heeft hem een speciale plek in de harten van de fans bezorgd. Het standbeeld, dat een prominente plek zal krijgen bij het Philips Stadion, symboliseert de verbondenheid tussen de muziekwereld en de sportwereld.

Het bronzen beeld van Guus Meeuwis zal niet alleen dienen als een eerbetoon aan de zanger, maar ook als een herkenbaar symbool voor de passie en trots van de supporters van PSV. De onthulling van het standbeeld markeert een bijzonder moment voor de club en haar fans, die hiermee hun waardering tonen voor de rol die Guus Meeuwis speelt in de rijke geschiedenis van PSV.