×
Home Nieuws Livescore

Van Bronckhorst wil Berghuis naar Besiktas halen volgens Turkse media.

Van Bronckhorst wil Berghuis naar Besiktas halen volgens Turkse media.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 7 juni 2024 14:48 uur

Voormalig Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst heeft zijn zinnen gezet op het aantrekken van Steven Berghuis voor Besiktas, zo berichten verschillende Turkse media, waaronder Habertürk Spor. Volgens de bronnen is er zelfs sprake van een akkoord tussen de club en de 32-jarige aanvaller van Ajax.

Van Bronckhorst, die momenteel aan het roer staat bij Besiktas, lijkt vastbesloten om Berghuis naar de Turkse club te halen. De ervaren coach kent de kwaliteiten van de Nederlandse linkspoot goed, aangezien hij eerder met hem heeft samengewerkt bij Feyenoord. Berghuis staat bekend om zijn technische vaardigheden en scorend vermogen, wat hem tot een waardevolle aanwinst zou maken voor Besiktas.

Hoewel er nog geen officiële bevestiging is van de transfer, groeit de speculatie rondom de mogelijke overgang van Berghuis naar Besiktas. De supporters van de club zullen ongetwijfeld enthousiast zijn over de komst van de ervaren international, die zijn sporen heeft verdiend in de Eredivisie en bij het Nederlands elftal. Het is afwachten hoe deze transferontwikkeling zich verder zal ontvouwen en of Berghuis daadwerkelijk de overstap zal maken naar de Turkse Süper Lig.