×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord doet bod op Brian Priske als hoofdtrainer

Feyenoord doet bod op Brian Priske als hoofdtrainer
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 7 juni 2024 14:32 uur

Feyenoord heeft vandaag officieel de eerste stap gezet in de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer. De Rotterdamse club heeft een bod uitgebracht op de gewenste kandidaat voor de positie, Brian Priske. De 47-jarige Deen staat hoog op het verlanglijstje van Feyenoord en wordt gezien als de ideale opvolger van de vertrokken Arne Slot, die naar Liverpool is vertrokken.

Priske, die momenteel werkzaam is als trainer bij een Deense club, wordt geprezen om zijn tactische inzicht en zijn vermogen om spelers te motiveren. Feyenoord hoopt met zijn komst een frisse wind door de club te laten waaien en weer mee te strijden om de prijzen in zowel de Eredivisie als in Europa.

De onderhandelingen tussen Feyenoord en Priske zijn naar verluidt in volle gang. De clubleiding van Feyenoord is optimistisch over de mogelijke samenwerking en ziet in Priske de juiste man om de club naar een hoger niveau te tillen. Fans van de club kijken reikhalzend uit naar de officiële bekendmaking van de aanstelling van Priske als nieuwe hoofdtrainer van Feyenoord.