×
Home Nieuws Livescore

Ajax moet diep in de buidel tasten voor Weghorst

Ajax moet diep in de buidel tasten voor Weghorst
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 7 juni 2024 13:56 uur

Ajax staat voor een uitdagende taak als het gaat om het aantrekken van Wout Weghorst. Volgens bronnen bij De Telegraaf zou de Amsterdamse club ongeveer vijf miljoen euro moeten neertellen om de spits binnen te halen. De onderhandelingen beloven echter niet eenvoudig te worden, aangezien een transfer van Weghorst naar Ajax een complexe en nauwkeurige operatie vereist, zo meldt de krant.

Wout Weghorst, die momenteel actief is voor VfL Wolfsburg, heeft indruk gemaakt met zijn prestaties en heeft de aandacht getrokken van Ajax. De club zal echter diep in de buidel moeten tasten om de Oranje-international naar de Johan Cruijff ArenA te halen. De gesprekken en onderhandelingen zullen naar verwachting intensief zijn, gezien de vereiste zorgvuldigheid en precisie die bij deze mogelijke transfer komen kijken.

Hoewel de weg naar de komst van Wout Weghorst naar Ajax bezaaid is met obstakels, lijkt de club vastbesloten om alles in het werk te stellen om de spits aan te trekken. Met de benodigde vastberadenheid en strategie hoopt Ajax uiteindelijk tot een overeenkomst te komen met VfL Wolfsburg en Weghorst zelf. De supporters van de Amsterdamse club zullen ongetwijfeld gespannen uitkijken naar de ontwikkelingen rondom deze potentiële transfer.