×
Home Nieuws Livescore

Francesco Conceição op radar van Europese topclubs Bayern.

Francesco Conceição op radar van Europese topclubs Bayern.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 7 juni 2024 11:16 uur

Bayern München heeft zijn oog laten vallen op de talentvolle vleugelaanvaller Francesco Conceição, zo meldt het Portugese Record. De 20-jarige speler, die recentelijk door FC Porto definitief is overgenomen van Ajax, staat hoog op het verlanglijstje van de Duitse grootmacht. Naast Bayern München tonen ook Borussia Dortmund, RB Leipzig, Atlético Madrid en Chelsea interesse in de jonge Portugees.

Conceição heeft de aandacht getrokken van verschillende topclubs door zijn indrukwekkende prestaties op het veld. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid heeft hij laten zien een veelbelovende speler te zijn. Zijn overstap van Ajax naar FC Porto lijkt nu al vruchten af te werpen, aangezien meerdere Europese clubs hem graag aan hun selectie zouden toevoegen.

De vleugelaanvaller heeft nog een lange carrière voor zich en lijkt klaar te zijn voor de volgende stap in zijn loopbaan. Het feit dat gerenommeerde clubs als Bayern München, Borussia Dortmund, RB Leipzig, Atlético Madrid en Chelsea interesse tonen, onderstreept zijn potentie en talent. Het belooft een spannende periode te worden voor Conceição en zijn toekomst in het Europese topvoetbal.