×
Home Nieuws Livescore

FC Barcelona kan negen spelers niet inschrijven

FC Barcelona kan negen spelers niet inschrijven
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 7 juni 2024 10:48 uur

De financiële problemen bij FC Barcelona nemen toe nu de club negen van de 25 spelers die vorig seizoen in actie kwamen, niet kan inschrijven voor het komende seizoen. Dit nieuws werpt een schaduw over de toekomst van de Catalaanse club, die al te kampen heeft met een zorgwekkende schuldenlast. Onder de spelers die mogelijk niet kunnen blijven, bevindt zich ook Sergiño Dest, zo meldt The Athletic.

Dest, de jonge Amerikaanse verdediger die vorig jaar naar Barcelona kwam, zou volgens bronnen binnen de club een van de spelers kunnen zijn die het slachtoffer wordt van de financiële beperkingen. De club staat voor een lastige keuze, aangezien het moet bezuinigen om aan de financiële regels te voldoen. Dit betekent dat er mogelijk belangrijke spelers moeten vertrekken om de balans op orde te krijgen.

De situatie bij Barcelona is zorgwekkend en roept vragen op over de toekomst van de club. Met de beperkingen op het gebied van inschrijvingen voor het nieuwe seizoen en de druk om spelers te verkopen, staat de club voor een uitdagende periode. Supporters hopen op een oplossing die de club in staat stelt om financieel gezond te blijven en tegelijkertijd competitief te blijven op het veld. Het is afwachten hoe Barcelona deze crisis zal aanpakken en welke gevolgen dit zal hebben voor de selectie en de prestaties op het veld.