×
Home Livescore

Ontmoeting met Jeremie Frimpong leidt tot KNVB-kans

Ontmoeting met Jeremie Frimpong leidt tot KNVB-kans
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 7 juni 2024 09:40 uur

Een opmerkelijk verhaal over de ontdekking van talent in de voetbalwereld is onlangs naar buiten gekomen. Jeremie Frimpong, de talentvolle verdediger, kwam op jonge leeftijd per toeval in beeld bij de KNVB. Dit onthulde Maarten Stelekenburg, destijds trainer van Oranje O19, die tijdens een werkbezoek aan Manchester City kennismaakte met Frimpong.

Stelekenburg, die destijds op pad was voor een werkbezoek bij de Engelse club, was direct onder de indruk van de kwaliteiten van de jonge Frimpong. De ontmoeting bleek een keerpunt te zijn voor de carrière van de talentvolle verdediger, die dankzij deze toevallige ontmoeting de kans kreeg om zijn talent verder te ontwikkelen.

De kennismaking tussen Stelekenburg en Frimpong leidde uiteindelijk tot een mooie samenwerking en bracht Frimpong naar de aandacht van de KNVB. Het verhaal van hoe een ontmoeting tijdens een werkbezoek een jonge speler de kans van zijn leven gaf, toont aan hoe onverwachte gebeurtenissen soms de weg kunnen effenen naar succes in de sportwereld.