×
Home Nieuws Livescore

Koeman overweegt Frimpong als linkervleugel Oranje na sterke optreden

Koeman overweegt Frimpong als linkervleugel Oranje na sterke optreden
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 7 juni 2024 08:40 uur

Ronald Koeman heeft zijn oog laten vallen op Jeremie Frimpong als mogelijke optie voor de linkerkant van het Nederlands Elftal. De talentvolle wingback van Bayer Leverkusen maakte indruk als rechtsbuiten tijdens de wedstrijd tegen Canada. De bondscoach heeft onthuld dat hij Frimpong een specifieke opdracht had gegeven voor deze positie.

Tijdens de recente interland tegen Canada heeft Jeremie Frimpong bewezen dat hij veelzijdig inzetbaar is. Hoewel hij normaal gesproken als rechtsback speelt, wist hij als rechtsbuiten te schitteren. Dit heeft de aandacht getrokken van bondscoach Ronald Koeman, die Frimpong nu ook overweegt voor de linkerkant van Oranje.

Koeman heeft laten weten dat hij Frimpong een specifieke opdracht had meegegeven voor zijn rol als rechtsbuiten tegen Canada. De jonge speler heeft deze taak met verve uitgevoerd en daarmee bewezen dat hij een waardevolle toevoeging kan zijn voor het Nederlands Elftal, zowel op rechts als op links. De bondscoach houdt de ontwikkelingen rondom Frimpong nauwlettend in de gaten en overweegt hem een kans te geven op de linkerkant van het team.