×
Home Nieuws Livescore

Frimpong grapt over Depay's Iverson-geïnspireerde haarband.

Frimpong grapt over Depay's Iverson-geïnspireerde haarband.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 7 juni 2024 08:08 uur

Jonge talentvolle verdediger Jeremie Frimpong zorgde voor een komisch moment tijdens de recente oefenwedstrijd tussen het Nederlands elftal en Canada. De snelle rechtsback maakte een gevatte opmerking over de opvallende haarband van sterspeler Memphis Depay. Frimpong vergeleek de look van Depay met die van de legendarische Amerikaanse basketballer Allen Iverson, die bekend stond om zijn unieke stijl zowel op als naast het veld.

Terwijl de Oranje spelers genoten van hun overwinning met 4-0 op Canada, nam Frimpong de gelegenheid te baat om een luchtige sfeer te creëren. Met een knipoog naar Depay's opvallende accessoire, maakte de jonge verdediger een geestige opmerking die de hele ploeg aan het lachen bracht. Het toont de goede teamgeest en humor binnen de selectie van bondscoach Louis van Gaal, waarin ruimte is voor plezier en ontspanning naast de serieuze wedstrijdvoorbereiding.

De interactie tussen Frimpong en Depay laat zien dat er naast het harde werk op het veld ook ruimte is voor luchtigheid en camaraderie binnen het Nederlands elftal. Het is een teken van een hechte groep spelers die niet alleen samen strijden, maar ook samen kunnen lachen. Met het EK in aantocht is het belangrijk dat de sfeer binnen de ploeg goed is, en dit soort momenten dragen daar zeker aan bij. Jeremie Frimpong bewees met zijn grappige opmerking dat hij niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten een waardevolle toevoeging is voor Oranje.