×
Home Nieuws Livescore

Koeman lovend over Frimpong: "Uitblinker tegen sterke tegenstander"

Koeman lovend over Frimpong:
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 7 juni 2024 07:08 uur

Ronald Koeman heeft zijn bewondering uitgesproken voor de indrukwekkende prestatie van Jeremie Frimpong. De bondscoach besloot om de jonge rechterwingback tijdens de wedstrijd tegen Canada op te stellen als rechtsbuiten, een keuze die zeer goed uitpakte. Frimpong wist te schitteren op deze nieuwe positie en liet zien dat hij ook tegen sterke tegenstanders zijn mannetje staat.

Tijdens het duel met Canada toonde Jeremie Frimpong zijn veelzijdigheid en kwaliteiten als speler. Koeman was onder de indruk van de manier waarop de jonge talentvolle speler zich staande hield tegen een geduchte tegenstander. Frimpong liet zien dat hij niet alleen defensief sterk is, maar ook aanvallend zijn steentje kan bijdragen.

De keuze van Koeman om Frimpong op een andere positie te laten spelen, bleek een schot in de roos te zijn. De bondscoach toonde hiermee zijn vertrouwen in de capaciteiten van de jonge speler en Frimpong heeft dit vertrouwen meer dan waargemaakt. Met zijn uitstekende optreden tegen Canada heeft Jeremie Frimpong laten zien dat hij een waardevolle toevoeging is aan het Nederlands elftal en een speler om in de gaten te houden voor de toekomst.