×
Home Nieuws Livescore

Koeman lovend over Frimpong's EK-kansen na Oranje's prestatie.

Koeman lovend over Frimpong's EK-kansen na Oranje's prestatie.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 6 juni 2024 23:32 uur

Bondscoach Ronald Koeman is vol lof over het optreden van het Nederlands elftal tegen Canada op donderdagavond. De coach is met name enthousiast over de prestaties van Jeremie Frimpong, die met een assist en een doelpunt indruk wist te maken. Koeman ziet in Frimpong een speler die zich nadrukkelijk profileert en solliciteert naar een belangrijke rol tijdens het komende EK in Duitsland.

Frimpong, die momenteel speelt voor Celtic, liet zien over veel potentie te beschikken en wist met zijn spel zowel aanvallend als verdedigend van grote waarde te zijn voor het Nederlands elftal. Koeman is onder de indruk van de snelheid, techniek en intelligentie van de jonge speler en ziet in hem een veelbelovende toevoeging aan de selectie voor het EK.

De bondscoach benadrukt dat het belangrijk is voor spelers om zich te blijven ontwikkelen en te laten zien op cruciale momenten, zoals Frimpong dat deed tegen Canada. Koeman is ervan overtuigd dat de prestaties van de jonge talenten in het Nederlands elftal een positieve invloed zullen hebben op de teamspirit en het succes van de ploeg tijdens het Europees Kampioenschap.