×
Home Nieuws Livescore

Frimpong schittert met assist en goal in oefenzege Oranje.

Frimpong schittert met assist en goal in oefenzege Oranje.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 6 juni 2024 23:24 uur

Jonge talent Jeremie Frimpong straalde van blijdschap na zijn glansrijke optreden tijdens de oefenwedstrijd van het Nederlands elftal tegen Canada. De 23-jarige buitenspeler liet zijn klasse zien door zowel een assist als een doelpunt voor zijn rekening te nemen tijdens de overtuigende 4-0 overwinning in De Kuip.

Frimpong, die momenteel speelt voor een buitenlandse club, toonde zijn potentieel en liet zien dat hij een waardevolle toevoeging kan zijn voor het nationale team. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid wist hij het publiek te imponeren en zijn naam te vestigen als een speler om in de gaten te houden.

De jonge speler zelf was uiteraard verheugd met zijn hoofdrol en prestatie op het veld. Na afloop van de wedstrijd sprak Frimpong vol trots over zijn bijdrage aan de zege en bedankte hij zijn teamgenoten voor hun steun en samenwerking. Zijn optreden heeft ongetwijfeld de aandacht getrokken van bondscoach en fans, die nu reikhalzend uitkijken naar zijn verdere ontwikkeling en mogelijke selectie voor toekomstige interlands.