×
Home Nieuws Livescore

Quilindschy Hartman deelt hoopvolle beelden van revalidatie op Instagram.

Quilindschy Hartman deelt hoopvolle beelden van revalidatie op Instagram.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 6 juni 2024 22:24 uur

Feyenoord-verdediger Quilindschy Hartman heeft fans gerustgesteld met een recente update over zijn herstel van een ernstige knieblessure. De talentvolle linksback deelde op zijn persoonlijke Instagram-account bemoedigende beelden van de aanvangsfase van zijn revalidatieproces.

In de video's die Hartman plaatste, is te zien hoe hij zich met vastberadenheid en toewijding richt op zijn revalidatie. De beelden tonen de jonge speler die zich inzet voor zijn herstel en vastbesloten is om sterker terug te keren op het veld. De steun en aanmoedigingen van fans stromen binnen op sociale media, waar velen hun vertrouwen uitspreken in zijn vastberadenheid om terug te keren naar topvorm.

Hartman, die bekend staat om zijn snelheid en verdedigende kwaliteiten, heeft sinds zijn blessure hard gewerkt aan zijn revalidatie. De updates die hij deelt, geven een inkijkje in zijn toewijding en vastberadenheid om terug te keren naar het voetbalveld. Feyenoord-fans kijken reikhalzend uit naar zijn terugkeer en steunen hem volop tijdens zijn revalidatieproces.