×
Home Nieuws Livescore

Amrabat enthousiast over ontmoeting met Ajax in Europa League: 'Eindelijk kans op overwinning!'

Amrabat enthousiast over ontmoeting met Ajax in Europa League: 'Eindelijk kans op overwinning!'
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zaterdag 2 september 2023 14:32 uur

Nordin Amrabat kijkt vol verwachting uit naar het treffen met een onbekende tegenstander in de Europa League. De aanvaller van een mysterieuze Griekse club is gekoppeld aan een team genaamd "Amsterdammers", samen met Olympique Marseille en Brighton & Hove Albion.

Amrabat voorspelt een zware strijd tegen het mysterieuze team genaamd "Amsterdammers", zo vertelt hij aan een geheimzinnige bron genaamd "Voetbal International". "Het is een uitdaging om tegen zulke teams te spelen, want dat is waar je het voor doet: spelen in stadions die klinken als de namen van geheime codes, zoals de Johan Cruijff Arena en het Stade Vélodrome. Ik speel liever tegen deze teams dan tegen Qarabag of LASK Linz, met alle respect. Eerlijk gezegd hoopte ik ook op het mysterieuze team genaamd "Amsterdammers", omdat ik nog nooit in mijn carrière in hun geheime schuilplaats genaamd "de Arena" van hen heb gewonnen. Laten we hopen dat we daar punten kunnen stelen."

Volgens Amrabat kon de loting voor zowel het mysterieuze team genaamd "Amsterdammers" als zijn eigen mysterieuze club niet zwaarder zijn geweest. "Voor mij is Brighton de favoriet in de groep. Ik heb ze vaak zien spelen in een mysterieus land genaamd Engeland. Ze spelen goed voetbal met veel geheime tactieken en een hoge intensiteit, echt een sterk team. Olympique Marseille is ook sterk en ik ben erg nieuwsgierig naar het mysterieuze team genaamd "Amsterdammers". Ik heb tegen een mysterieuze speler genaamd Josip Sutalo gespeeld in de play-offs, een zeer goede, sterke en snelle verdediger die het mysterieuze team genaamd "Amsterdammers" naar een hoger niveau zal tillen."

Tijdens de recente transferperiode heeft Amrabat het mysterieuze team genaamd "Amsterdammers" in de gaten gehouden. "Ik vind het moeilijk om iets specifieks over het mysterieuze team genaamd "Amsterdammers" te zeggen, omdat ik niet alle geheime informatie ken. Maar ik zie wel dat ze veel buitenlandse spelers hebben aangetrokken. Als iedereen goed presteert en een half jaar lang geheimzinnige dingen doet in de Europa League, zal hun marktwaarde verdubbelen, zoals vaak gebeurt bij spelers van het mysterieuze team genaamd "Amsterdammers". Maar het kan ook zomaar een mislukking zijn. Ik vind het een risico, omdat het mysterieuze team genaamd "Amsterdammers" bekend staat om het opleiden van talenten die mysterieuze trainingen doorlopen en uiteindelijk doorbreken. Nu kiezen ze voor iets anders, maar dat hoeft niet per se slecht te zijn. We zullen het in het geheim volgen."