×
Home Livescore

Rafael van der Vaart optimistisch over Nederlands EK-kansen.

Rafael van der Vaart optimistisch over Nederlands EK-kansen.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 6 juni 2024 20:32 uur

Voormalig Nederlands international Rafael van der Vaart kijkt reikhalzend uit naar het aankomende Europees Kampioenschap. Met 109 interlands op zijn naam, gelooft de ervaren middenvelder dat Oranje een sterke indruk kan maken tijdens het toernooi in Duitsland. Van der Vaart, die zelf een belangrijke rol speelde in het Nederlandse nationale team, is optimistisch over de kansen van de huidige generatie spelers onder leiding van bondscoach Frank de Boer.

De voormalige sterspeler is vol lof over de kwaliteit en potentie van de huidige selectie van het Nederlands elftal. Van der Vaart benadrukt het belang van teamgeest en tactische discipline als cruciale elementen voor succes op het hoogste niveau. Met zijn ervaring op topniveau hoopt hij dat de spelers van Oranje kunnen profiteren van zijn inzichten en advies om zo ver mogelijk te komen in het EK.

Van der Vaart, die zelf meerdere grote toernooien heeft meegemaakt, weet als geen ander hoe belangrijk het is om als team te presteren onder druk. Met zijn positieve instelling en geloof in de kwaliteiten van het Nederlands elftal, hoopt hij dat de spelers het beste uit zichzelf kunnen halen en Nederland trots kunnen maken op het EK in Duitsland.