×
Home Livescore

Feyenoord strikt Franse middenvelder Chris-Kévin Nadje van Versailles

Feyenoord strikt Franse middenvelder Chris-Kévin Nadje van Versailles
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 6 juni 2024 19:48 uur

Feyenoord heeft een nieuwe aanwinst binnengehaald in de vorm van Chris-Kévin Nadje. De 22-jarige middenvelder heeft volgens Le Parisien een lucratief vierjarig contract ondertekend bij de Nederlandse topclub. Nadje maakt de overstap van Versailles, waar hij indruk heeft gemaakt met zijn technische vaardigheden en tactisch inzicht.

De komst van Nadje naar Feyenoord wordt gezien als een belangrijke versterking voor het team. Met zijn jeugdige leeftijd en potentieel kan hij een waardevolle toevoeging zijn aan het middenveld van de Rotterdamse club. Trainer Arne Slot is verheugd met de komst van de talentvolle speler en ziet in hem een speler die het verschil kan maken in het team.

Nadje zelf kijkt uit naar zijn avontuur bij Feyenoord en is vastbesloten om zichzelf te bewijzen in de Eredivisie. Hij is ervan overtuigd dat hij met zijn kwaliteiten een belangrijke rol kan spelen in het succes van de club. De supporters van Feyenoord kunnen zich verheugen op de komst van deze veelbelovende speler en hopen dat hij snel zijn stempel zal drukken op het team.