×
Home Nieuws Livescore

Spalletti kiest 26 voor EK, Orsolini, Provedel, Ricci afgevallen

Spalletti kiest 26 voor EK, Orsolini, Provedel, Ricci afgevallen
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 6 juni 2024 19:32 uur

Het Italiaanse nationale voetbalteam heeft de definitieve selectie bekendgemaakt voor het aankomende Europees Kampioenschap. Bondscoach Luciano Spalletti stond voor een lastige taak en moest drie spelers teleurstellen om zijn team terug te brengen tot 26 spelers. Helaas hebben Riccardo Orsolini van Bologna, Ivan Provedel van Lazio en Samuele Ricci van Torino de eindselectie niet gehaald.

De afvallers zullen ongetwijfeld teleurgesteld zijn, maar Spalletti is ervan overtuigd dat hij met de geselecteerde spelers een sterk team heeft samengesteld dat de eer van Italië op het EK zal verdedigen. De Italiaanse fans zullen nu vol spanning uitkijken naar de prestaties van hun nationale team tijdens het toernooi.

Orsolini, Provedel en Ricci zullen hun teleurstelling moeten verwerken en zich richten op hun clubverplichtingen. Bondscoach Spalletti zal ondertussen met zijn definitieve selectie hard werken om het team klaar te stomen voor de strijd op het EK. De verwachtingen zijn hooggespannen en Italië hoopt op een succesvolle campagne in het Europese kampioenschap.