×
Home Nieuws Livescore

Erik ten Hag profiteert van FA Cup overwinning bij Manchester United

Erik ten Hag profiteert van FA Cup overwinning bij Manchester United
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 6 juni 2024 19:16 uur

Nederlandse trainer Erik ten Hag heeft zijn marktwaarde flink weten te verhogen door met zijn team de prestigieuze FA Cup te winnen. De succesvolle coach heeft indruk gemaakt in het Engelse voetbal en dat is niet onopgemerkt gebleven. Volgens berichten van The Mirror kan Ten Hag nu rekenen op een aanzienlijk hogere afkoopsom als Manchester United ervoor kiest om hem te ontslaan.

De prestaties van Ten Hag met zijn team hebben de aandacht getrokken van topclubs in Europa, waaronder Manchester United. De Engelse club zou geïnteresseerd zijn in de Nederlandse manager, maar mocht het tot een ontslag komen, zal dat de club een flinke som geld kosten. De FA Cup-overwinning heeft de onderhandelingspositie van Ten Hag versterkt en Manchester United zal diep in de buidel moeten tasten als ze hem willen aantrekken.

De geruchten over een mogelijke overgang van Ten Hag naar Manchester United worden steeds sterker, maar voorlopig lijkt de Nederlandse coach zijn focus te houden op zijn huidige team. Met de FA Cup op zak heeft Ten Hag bewezen dat hij in staat is om op het hoogste niveau te presteren en dat maakt hem een gewilde kandidaat voor topclubs in Europa. Het is afwachten hoe deze ontwikkelingen zich verder zullen ontvouwen en of Ten Hag daadwerkelijk de overstap zal maken naar een nieuwe uitdaging in zijn carrière.