×
Home Nieuws Livescore

Almere City FC strikt zoon van F1-legende als keeper

Almere City FC strikt zoon van F1-legende als keeper
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 6 juni 2024 18:32 uur

Almere City FC heeft een opvallende nieuwe aanwinst gepresenteerd in de vorm van doelman Jonas Wendlinger. De 22-jarige keeper, zoon van de voormalige Formule 1-coureur Karl Wendlinger, maakt de overstap naar de Nederlandse club vanuit SV Ried. Met zijn achtergrond in een beroemde familie en zijn eigen talenten hoopt Wendlinger een belangrijke rol te gaan spelen in het team van Almere City.

De jonge doelman heeft al ervaring opgedaan bij SV Ried in Oostenrijk en staat te popelen om zich verder te ontwikkelen in de Nederlandse competitie. Met zijn vader als inspiratiebron heeft Jonas al vroeg de liefde voor sport en competitie meegekregen. Zijn ambities reiken ver en hij is vastberaden om zijn stempel te drukken in het Nederlandse voetbal.

Almere City FC is verheugd met de komst van Jonas Wendlinger en ziet in hem een veelbelovend talent dat de club kan versterken. De directie en fans kijken uit naar zijn debuut en zijn benieuwd naar wat de jonge doelman kan toevoegen aan het team. Met zijn achtergrond en drive om te slagen, lijkt Wendlinger klaar te zijn voor de uitdaging die hem te wachten staat in de Nederlandse voetbalwereld.