×
Home Nieuws Livescore

Hirving Lozano tekent 4-jarig contract bij San Diego

Hirving Lozano tekent 4-jarig contract bij San Diego
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 6 juni 2024 17:16 uur

De Mexicaanse voetballer Hirving Lozano heeft een lucratieve stap gezet in zijn carrière door een vierjarig contract te tekenen bij San Diego. De aanvaller, die momenteel nog uitkomt voor PSV, zal het komende halfjaar nog te bewonderen zijn in de Eredivisie voordat hij zijn overstap maakt naar de Major League Soccer. Lozano, die bekend staat om zijn snelheid en doelgerichtheid, wordt gezien als een waardevolle aanwinst voor het Amerikaanse team.

Met zijn overstap naar San Diego zet Lozano een belangrijke stap in zijn loopbaan, waarbij hij de kans krijgt om zijn talenten te tonen op het hoogste niveau in de Verenigde Staten. De 25-jarige aanvaller heeft indruk gemaakt met zijn prestaties bij PSV en zal nu de uitdaging aangaan om zich te bewijzen in de MLS. Zijn ervaring en kwaliteiten zullen ongetwijfeld een toevoeging zijn voor het team uit San Diego.

PSV zal Lozano nog tot het einde van het seizoen kunnen opstellen, voordat hij zijn overstap maakt naar de Amerikaanse competitie. De fans van de Eindhovense club zullen nog kunnen genieten van de acties en doelpunten van de Mexicaanse sterspeler voordat hij zijn avontuur in de MLS begint. De transfer van Lozano markeert een nieuw hoofdstuk in zijn carrière en biedt hem de kans om zijn talenten verder te ontwikkelen en te laten zien aan een internationaal publiek.