×
Home Nieuws Livescore

AC Milan activeert clausule Zirkzee in Bologna-contract: Romano.

AC Milan activeert clausule Zirkzee in Bologna-contract: Romano.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 6 juni 2024 16:08 uur

AC Milan heeft besloten om de clausule in het contract van Joshua Zirkzee bij Bologna te activeren, zo heeft de bekende journalist Fabrizio Romano gemeld. De Italiaanse club is momenteel in onderhandeling met de jonge spits over zijn persoonlijke voorwaarden. Zirkzee, die eerder uitkwam voor Bayern München, lijkt dus op weg naar een overstap naar de Serie A.

De 20-jarige Zirkzee wordt gezien als een veelbelovend talent en heeft de aandacht getrokken van verschillende Europese clubs. AC Milan lijkt echter de beste papieren te hebben om de Nederlander binnen te halen. De club is vastbesloten om de aanvallende opties te versterken en ziet in Zirkzee een waardevolle toevoeging aan het team.

De gesprekken tussen Zirkzee en AC Milan bevinden zich momenteel in een vergevorderd stadium. De spits zelf lijkt ook enthousiast over een mogelijke transfer naar de Italiaanse topclub. Als de deal doorgaat, zal Zirkzee zich kunnen meten met de beste verdedigers in de Serie A en zijn talent verder kunnen ontwikkelen op het hoogste niveau. Volgens bronnen dicht bij de onderhandelingen zou de transfer snel afgerond kunnen worden, waardoor Zirkzee spoedig zijn debuut zou kunnen maken in het rood-zwarte shirt van AC Milan.