×
Home Nieuws Livescore

PSG's miljoenenaankoop moet geduld hebben: Debuut uitgesteld door blessure!

PSG's miljoenenaankoop moet geduld hebben: Debuut uitgesteld door blessure!
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 2 september 2023 13:08 uur

Op de laatste dag van de transferperiode verraste Randal Kolo Muani vriend en vijand door zijn overstap van Eintracht Frankfurt naar Paris Saint-Germain. De Franse club heeft maar liefst negentig miljoen euro neergelegd voor de aanvaller, maar helaas zal hij nog even geduld moeten hebben voordat hij zijn debuut kan maken.

PSG maakte op het laatste moment de komst van Kolo Muani bekend. Samen met zijn landgenoten Ousmane Dembélé en Kylian Mbappé zal hij de nieuwe aanvalslinie van de Franse kampioen gaan vormen. "Ik ben ontzettend blij om terug te zijn", aldus Kolo Muani in zijn eerste interview bij de club. Hij heeft namelijk al eerder in de jeugdopleiding van PSG gespeeld voordat hij vertrok.

"Dit is waar het allemaal begon voor mij. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan en eindelijk deze kleuren te dragen", vervolgt de 24-jarige aanvaller enthousiast. Helaas zal hij nog even moeten wachten, want hij zal er in ieder geval niet bij zijn in de wedstrijd tegen Olympique Lyon op zondagavond. Tijdens de medische keuring is namelijk een enkelblessure aan het licht gekomen. Naar verwachting zal hij pas na de interlandbreak zijn debuut maken voor PSG.