×
Home Nieuws Livescore

Cesc Fàbregas verlengt contract bij Italiaanse stuntploeg Como

Cesc Fàbregas verlengt contract bij Italiaanse stuntploeg Como
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 6 juni 2024 14:48 uur

Cesc Fàbregas lijkt zijn toekomst te verbinden aan de Italiaanse verrassingsploeg Como, volgens geruchten van de betrouwbare bron Fabrizio Romano. De ervaren Spanjaard heeft een belangrijke rol gespeeld in het succesverhaal van Como, dat na 21 jaar afwezigheid terugkeerde naar de Serie A afgelopen seizoen. De clubleiding van Como is zeer te spreken over de prestaties van Fàbregas als coach en ziet hem graag langer aanblijven.

Fàbregas, die een indrukwekkende carrière als speler achter de rug heeft bij topclubs als Arsenal, Barcelona en Chelsea, lijkt zijn roeping te hebben gevonden als trainer bij Como. Zijn tactische vernuft en leiderschap hebben een cruciale rol gespeeld in de promotie van de club naar de hoogste Italiaanse voetbalcompetitie. De fans van Como zijn dan ook verheugd met het vooruitzicht van een verlengd verblijf van Fàbregas als coach.

Met Fàbregas aan het roer hoopt Como zich te handhaven in de Serie A en wellicht zelfs een rol van betekenis te spelen in de competitie. De Spanjaard heeft bewezen een waardevolle toevoeging te zijn voor de club en zijn expertise en ervaring zullen ongetwijfeld van onschatbare waarde zijn in het streven naar succes op het hoogste niveau. De komende periode zal duidelijkheid moeten brengen over de definitieve beslissing van Fàbregas omtrent zijn toekomst bij Como.