×
Home Nieuws Livescore

Jorrel Hato verlengt contract bij Ajax met één jaar

Jorrel Hato verlengt contract bij Ajax met één jaar
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 6 juni 2024 14:32 uur

Jorrel Hato heeft bevestigd dat hij nog minstens één seizoen bij Ajax zal blijven. De talentvolle centrale verdediger sprak met Ajax Life en gaf aan dat hij volgend jaar zeker nog in het shirt van de Amsterdamse club te bewonderen zal zijn. Ondanks interesse van diverse Europese topclubs, zullen zij nog geduld moeten hebben voordat zij Hato kunnen verwelkomen.

De 21-jarige Hato heeft indruk gemaakt met zijn sterke optredens in het eerste elftal van Ajax en heeft daardoor de aandacht getrokken van meerdere grote clubs in Europa. Echter, de jonge verdediger heeft besloten om zijn ontwikkeling voort te zetten bij Ajax en nog minstens één seizoen trouw te blijven aan de club waar hij zijn carrière begon.

Ajax-fans zullen verheugd zijn met het nieuws dat Hato nog een jaar langer in de Johan Cruijff ArenA zal spelen. Met zijn talent en potentie is hij een belangrijke speler voor de toekomst van de club en zal hij ongetwijfeld een sleutelrol spelen in de jacht op nationale en internationale successen. Het is een teken van zijn toewijding en loyaliteit aan Ajax dat hij ervoor kiest om nog niet in te gaan op de interesse van andere clubs en zich volledig te focussen op zijn ontwikkeling in Amsterdam.