×
Home Nieuws Livescore

'Burnet' Vaessen debuteert voor Suriname met stijlvolle redding

'Burnet' Vaessen debuteert voor Suriname met stijlvolle redding
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 6 juni 2024 14:16 uur

Doelman Etienne Vaessen, beter bekend als 'Burnet', heeft gisteravond zijn eerste optreden gehad voor het nationale voetbalteam van Suriname. De keeper van RKC Waalwijk maakte zijn debuut in stijl door met 4-1 te winnen van Saint Vincent en de Grenadines. Ondanks een vroege fout die resulteerde in een gele kaart, herstelde 'Burnet' Vaessen zich knap door een prachtige vrije trap te stoppen.

Vaessen, die normaal gesproken uitkomt voor RKC Waalwijk in de Eredivisie, kreeg de kans om zijn talent te tonen op het internationale toneel. Zijn optreden voor Suriname zal ongetwijfeld een mijlpaal zijn in zijn carrière en een moment om trots op te zijn. Met zijn ervaring en kwaliteiten wist hij zijn team te helpen bij het behalen van een overtuigende overwinning.

Hoewel 'Burnet' Vaessen een hobbelige start kende met een vroege fout en een gele kaart, bewees hij zijn waarde door zijn fout snel te herstellen en een belangrijke redding te maken. Zijn vastberadenheid en veerkracht op het veld tonen zijn karakter en vastberadenheid om te slagen op het hoogste niveau. Het debuut van Vaessen voor Suriname zal zeker een moment zijn dat hij niet snel zal vergeten en een prestatie waar zijn fans trots op zullen zijn.