×
Home Nieuws Livescore

Hato broers kiezen voor Ajax jeugdopleiding boven Sparta

Hato broers kiezen voor Ajax jeugdopleiding boven Sparta
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 6 juni 2024 13:16 uur

In 2018 maakte Jorrel Hato de overstap van de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam naar die van Ajax. Deze beslissing was allesbehalve eenvoudig, zo onthulde Hato onlangs in een interview tijdens de voetbalshow Matchday. De talentvolle voetballer stond voor een lastige keuze, maar koos uiteindelijk voor de uitdaging en het perspectief dat Ajax bood. Zijn jongere broertje Elgyn Hato zal deze zomer in de voetsporen van Jorrel treden door eveneens de overstap te maken van Sparta naar de jeugdopleiding van de Amsterdamse topclub.

Jorrel Hato, die destijds de knoop doorhakte om Sparta te verlaten voor Ajax, benadrukte dat het een weloverwogen beslissing was. De kans om zich verder te ontwikkelen bij een club als Ajax, met zijn rijke historie en uitstekende faciliteiten, was te aantrekkelijk om te laten liggen. De jonge voetballer gelooft dat deze stap hem zal helpen om zijn talent verder te ontplooien en zijn dromen na te jagen in het professionele voetbal.

Met de aankomende transfer van Elgyn Hato naar Ajax, wordt de band tussen de broers alleen maar sterker. De twee talentvolle spelers zullen elkaar kunnen steunen en motiveren in hun gezamenlijke avontuur bij de Amsterdamse club. De familie Hato kijkt vol trots en met hoge verwachtingen uit naar de toekomst van beide broers bij Ajax, waar zij de kans krijgen om zich te meten met de beste jeugdspelers van Nederland en zich verder te ontwikkelen tot hopelijk toekomstige sterspelers in het profvoetbal.