×
Home Nieuws Livescore

Eigenaar Go Ahead Eagles plotseling overleden aan hartinfarct

Eigenaar Go Ahead Eagles plotseling overleden aan hartinfarct
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 6 juni 2024 12:24 uur

Tragisch nieuws heeft de voetbalwereld bereikt met het plotselinge overlijden van Kees Vierhouten, de geliefde eigenaar van Go Ahead Eagles. Op woensdagavond is Vierhouten onverwacht gestorven, naar verluidt als gevolg van een hartinfarct. De club heeft bevestigd dat de grootaandeelhouder op slechts 51-jarige leeftijd is heengegaan, waardoor een diepe rouw heerst binnen de Eagles-familie en ver daarbuiten.

Vierhouten stond bekend als een gepassioneerde en toegewijde eigenaar, die altijd klaarstond voor zijn club en de supporters. Zijn onverwachte overlijden heeft een schokgolf veroorzaakt in de voetbalgemeenschap, waarbij velen zijn warme persoonlijkheid en betrokkenheid zullen missen. Onder zijn leiding heeft Go Ahead Eagles successen geboekt en een speciale plek veroverd in de harten van de fans.

De herinnering aan Kees Vierhouten zal voortleven in de geschiedenis van Go Ahead Eagles, waar zijn nalatenschap een blijvende impact zal hebben. De club zal in deze moeilijke tijd samenkomen om steun te bieden aan elkaar en aan de familie en vrienden van Vierhouten. Zijn passie voor de sport en zijn toewijding aan de club zullen altijd herinnerd worden als een inspiratie voor allen die hem gekend hebben.