×
Home Nieuws Livescore

Borussia Dortmund biedt 25 miljoen voor Ian Maatsen

Borussia Dortmund biedt 25 miljoen voor Ian Maatsen
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 6 juni 2024 10:40 uur

Borussia Dortmund is vastbesloten om de Nederlandse wingback Ian Maatsen definitief aan zich te binden. Volgens gerenommeerd journalist Fabrizio Romano is de Duitse club van plan om een openingsbod van maar liefst 25 miljoen euro uit te brengen bij Chelsea voor de diensten van Maatsen. De 19-jarige Nederlander heeft afgelopen seizoen al op huurbasis voor Dortmund gespeeld en heeft kennelijk indruk gemaakt op de clubleiding.

Maatsen, die zijn jeugdopleiding genoot bij de Engelse topclub Chelsea, lijkt nu de kans te krijgen om een permanente overstap naar Dortmund te maken. De Champions League-finalist ziet in de jonge wingback een waardevolle toevoeging aan het team en is bereid om fors te investeren om hem aan te trekken. Met zijn snelheid, technische vaardigheden en defensieve kwaliteiten heeft Maatsen laten zien dat hij een veelbelovende speler is met een grote potentie.

De transfer van Maatsen naar Dortmund zou een belangrijke stap in zijn carrière kunnen zijn, aangezien hij bij Chelsea mogelijk op een zijspoor dreigt te belanden. De kans om bij een topclub als Borussia Dortmund te spelen en zich verder te ontwikkelen in een competitieve omgeving, zal ongetwijfeld aantrekkelijk zijn voor de jonge Nederlander. Het is nu afwachten hoe Chelsea zal reageren op het bod van Dortmund en of Maatsen daadwerkelijk de overstap zal maken naar de Bundesliga-club.