×
Home Livescore

Brobbey: "Van Basten's mening helpt Ajax niet"

Brobbey:
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 6 juni 2024 10:16 uur

Jonge Ajax-aanvaller Brian Brobbey heeft duidelijk gemaakt dat de opmerkingen van voormalig topspits Marco van Basten geen toegevoegde waarde hebben voor de Amsterdamse club. In een recent interview met Ajax Life benadrukte de Oranje-international dat hij Van Basten nooit actief betrokken heeft gezien bij de club.

Brobbey, die momenteel zijn stempel probeert te drukken in het eerste elftal van Ajax, lijkt weinig waarde te hechten aan de mening van de voormalige voetbalgrootheid. De jonge spits, die bekend staat om zijn doelgerichtheid en fysieke kracht, focust zich liever op zijn eigen ontwikkeling en bijdrage aan het team.

Met zijn opmerkingen lijkt Brobbey te willen benadrukken dat het belangrijk is om als club en spelers gefocust te blijven op de eigen doelstellingen en prestaties, in plaats van afgeleid te worden door externe meningen. Het is duidelijk dat de jonge talentvolle aanvaller vastberaden is om zijn eigen pad te volgen en zijn potentieel bij Ajax te benutten, ongeacht wat anderen daarover te zeggen hebben.