×
Home Nieuws Livescore

De Wolf onder de indruk van Slot's visie

De Wolf onder de indruk van Slot's visie
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 6 juni 2024 09:48 uur

Voormalig voetballer en huidige assistent-trainer van Feyenoord, John de Wolf, heeft zijn bewondering uitgesproken voor de nieuwe hoofdcoach van de club, Arne Slot. Na hun eerste ontmoeting was De Wolf direct onder de indruk van Slot en zijn visie. De voormalige verdediger was ervan overtuigd dat Feyenoord met Slot aan het roer over iets bijzonders beschikt.

De Wolf, die zelf een rijke voetbalcarrière heeft gehad, gaf aan dat het eerste gesprek met Slot hem positief verraste. De Wolf zag in Slot niet alleen een ervaren coach, maar ook iemand met een duidelijke strategie en passie voor het spel. De assistent-trainer gelooft dat Slot de juiste persoon is om Feyenoord naar successen te leiden en de club naar een hoger niveau te tillen.

Met de aanstelling van Arne Slot als hoofdcoach van Feyenoord, lijkt er een frisse wind door de club te waaien. De Wolf is vol vertrouwen in de toekomst onder leiding van Slot en kijkt uit naar wat de samenwerking tussen hen beiden en het team zal brengen. De fans van Feyenoord kunnen zich volgens De Wolf verheugen op een nieuw tijdperk vol potentie en ambitie onder de leiding van Arne Slot.